Zorg goed voor jezelf!

Laat je inspireren en motiveren om goed voor jezelf te zorgen op de LIES vlakken!

Zorg goed voor jezelf!

Wil jij wel goed voor jezelf zorgen en echt gelukkig zijn, maar heb je geen idee hoe en wat je daar eigenlijk voor moet doen? Meld je dan aan bij de besloten Facebook groep: Zorg goed voor jezelf met LIES!

In deze besloten, dus veilige, groep zitten allemaal gelijkstemden die het belangrijk vinden goed voor zichzelf te zorgen op het lichamelijke, intellectuele, emotionele en spirituele vlak. Wat deze vier vlakken allemaal inhouden, kun je bekijken in deze video: https://vimeo.com/258590444 (even kopiëren en in je browser plakken)

Wekelijks post ik inspirerende posts, vraag ik je om je doelen voor de nieuwe week te stellen, kijken we samen hoe het gegaan is met je doelen, geef ik feedback op vragen en opmerkingen. Ook ben ik elke maandagochtend live voor een maandagochtend inspiratie wandeling en is er nog een Facebook live waarin ik dieper in ga op een bepaald onderwerp. Daarbij kun je denken aan piekeren, jezelf ont-moeten en je emoties en hoe daarmee om te gaan.

Deze groep is ontstaan doordat ik in februari de "zorg goed voor jezelf" 26-daagse heb gegeven waarin de deelnemers elke dag uitgedaagd werden over zichzelf en hun gedrag na te denken en waarin ik ze motiveerde om goed voor zichzelf te gaan zorgen. Elke dag bespraken we een ander onderwerp dat betrekking had op één van de LIES vlakken. Dit was een hele waardevolle 26-daagse waar de deelnemers veel van geleerd hebben. Op mijn website kun je daar meer over lezen.

Ben jij geïnteresseerd en wordt het voor jou ook tijd om echt goed voor jezelf te gaan zorgen? Meld je dan nu meteen aan bij de "Zorg goed voor jezelf met Lies!" facebook groep. De URL is www.facebook.com/groups/zorggoedvoorjezelf/ en laat je GRATIS inspireren en motiveren.

Because you're worth it!

Liefs, Lisette

Geplaatst op donderdag 12 april 2018.

Over Lisette Grift Coaching

Dit bericht is geschreven door Lisette Grift Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Roosendaal. Trefwoorden van Lisette Grift Coaching uit Roosendaal : wandelcoaching, coaching, lifecoach, coach voor vrouwen, balans, zelfvertrouwen, rust, piekeren, goed voor jezelf zorgen, eigen zuurstofmasker eerst, effe RESETTE met Lisette, "let it go," JIJ op nummer1,.

Lees meer over Lisette Grift Coaching.