Wijngaards Geleijns Coaching & Consultancy in Roosendaal

Wijngaards Geleijns Coaching & Consultancy: Omdat jouw toekomst vandaag begint!

Over Wijngaards Geleijns Coaching & Consultancy

Wijngaards Geleijns Coaching & Consultancy valt onder de rubriek coaching in Roosendaal.

De drijvende kracht achter Wijngaards Geleijns Coaching & Consultancy is Micha Wijngaards-Geleijns. Micha is sinds 2009 actief bezig in het begeleiden en coachen van docenten, teams, studenten en particulieren.

Micha heeft in het verleden diverse hindernissen moeten nemen. Door steeds te gaan reflecteren op zijn eigen handelen en duidelijke doelen te stellen, is het Micha gelukt om stappen te nemen die hem in de weg bleken te staan. Wijngaards Geleijns Coaching & Consultancy biedt coaching gericht op burn-out en stressklachten, loopbaanontwikkeling en management coaching.

Micha heeft Wijngaards Geleijns Coaching & Consultancy in 2019 opgestart. U kunt hier terecht voor individuele coaching en teamcoaching. Hieronder ziet u een overzicht van alle aangeboden diensten/behandelingen:

- Burn-out coaching.

- Stress coaching.

- Loopbaancoaching.

- Management coaching.

- Rouwcoaching.

- Teamcoaching.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Wijngaards Geleijns Coaching & Consultancy? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wijngaards Geleijns Coaching & Consultancy uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Kroevenlaan 182 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-33742632.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Wijngaards Geleijns Coaching & Consultancy zijn o.a. :