t bloemen huis in Roosendaal

't bloemen huis | Het adres voor al uw bloemen en meer..

Over t bloemen huis

t bloemen huis valt onder de rubriek bloemist in Roosendaal.

'T bloemen huis is sinds 2018 gevestigd midden in het gezellige centrum van Roosendaal. U kunt hier terecht voor al uw bloemwerk, maar ook voor (kamer)planten, potten, glaswerk en leuke cadeautjes. Maar 't bloemen huis maakt ook bruidsboeketten, corsages en alle andere bloemstukken die bij een bruiloft horen. 'T bloemen huis heeft voor elk budget een passend boeket of kado. 'T bloemen huis heeft losse bloemen en kunnen een boeket maken naar uw eigen smaak en wensen. Ook verzorgt 't bloemen huis rouwbloemwerk en bruidsbloemwerk.

In verband met de huidige maatregelen mag 't bloemen huis tot aan het einde van de lockdown met een kraam buiten, u voorzien van bloemen. Ook kunt u bestellingen plaatsen via de webshop, de webshop is alleen open op donderdag, vrijdag en zaterdag.

'T bloemen huis bezorgt bloemen in Roosendaal en omgeving.

In de webshop van 't bloemen huis kunt u onder andere bestellen:

- Boeket 'liefdevol'

- Bloementaart

- Bloemstuk langwerpig

- Plukboeket 'love'

- Dankjewel pakket

- Boeket 'geluksmomentje'

- Felicitatie pakket

- Borrel pakket

- Houten onderzetters

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

t bloemen huis uit de rubriek bloemist uit Roosendaal is gevestigd aan de Passage 1 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20166172.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij t bloemen huis zijn o.a. :