Soul to Soul by Monique in Steenbergen

Kom los van oude gewoontes en bepaal je eigen toekomst!

Over Soul to Soul by Monique

Soul to Soul by Monique valt onder de rubriek natuurgeneeskunde in Roosendaal.

Denk jij regelmatig "is dit het nou"?

Bijna dagelijks had ik deze gedachte ook. Ik was het ineens zat en ik dacht "Nu wil ik het anders!" Ik schakelde een coach in en heb direct stappen ondernomen. Er ging een wereld voor mij open. Een wereld die ik met jou wil delen!

Kies nu ook voor jezelf en bepaal je eigen richting!

Met mental coaching krijg je de handvatten die jou helpen om jouw leven een andere wending te geven. Ik ben Monique van der Klugt en ben graag jouw coach!

Daarnaast ben ik medium, als medium heb ik diverse mogelijkheden waarbij ik je kan helpen bij problemen waar je tegenaan loopt, maar ook bij vragen over overleden dierbaren, vastlopen van energie.

Je kunt bij mij terecht voor: - Een gesprek met je huisdier over overleden huisdier, dierencommunicatie of dierentolk. - Healing voor jezelf of je huisdier. - Persoonlijke boodschap van je tijdelijke krachtdier - Ademhalingsprogramma.

Wil je samen met mij op reis naar die nieuwe wereld? Meld je dan aan voor een GRATIS inzichtsessie. Je krijgt meteen 2 tips waarmee je direct aan de slag kan. Vraag ook de Gratis E-book aan en durf die geesten uit het verleden los te laten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Soul to Soul by Monique uit de rubriek natuurgeneeskunde uit Roosendaal is gevestigd aan de Westlake 17 in Steenbergen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22437328.

Diensten en producten voor natuurgeneeskunde

Trefwoorden die horen bij Soul to Soul by Monique zijn o.a. :