Sasmasseert in Roosendaal

Sasmasseert: Massage in Roosendaal.

Over Sasmasseert

Sasmasseert valt onder de rubriek massage in Roosendaal.

De drijvende kracht achter Sasmasseert is Saskia Sleeking. Saskia is een gekwalificeerde masseur met ervaring in het masseren van ouderen en kinderen en bij aandoeningen zoals cerebrale parese.

U kunt bij Sasmasseert terecht voor diverse massage behandelingen. Hieronder ziet u deze massages terug:

- Klassieke ontspanningsmassage: Deze massage is gericht op totale ontspanning.

- Sportmassage: Deze massage is gericht op herstel van overbelasting, blessures of ter voorbereiding op lichamelijke prestaties.

- Indiase hoofdmassage: Dit is een massage van de nek, schouders en het hoofd.

- Stoelmassage: Dit is een drukpuntmassage van schouders, armen, nek, handen en de rug. Er is een speciale massagestoel hiervoor ontwikkeld.

U kunt ook kiezen voor een behandeling bij u thuis, binnen een straal van 10 km van Roosendaal voor €10 extra. Saskia zal dan een professionele behandeltafel en handdoeken meenemen. Ook 's avonds en in het weekend kunt u terecht voor een behandeling.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Sasmasseert? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sasmasseert uit de rubriek massage uit Roosendaal is gevestigd aan de Berkenlaan 9 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22648075.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Sasmasseert zijn o.a. :