Reiki Instituut Boukaria in Roosendaal

KOM MET REIKI WEER IN JE KRACHT

Over Reiki Instituut Boukaria

Reiki Instituut Boukaria valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Roosendaal.

Jasperina Prinsen wil je terug brengen naar je kern en je weer volledig in je kracht zetten. Dan volgt als vanzelf verbetering van je gezondheid! Zij gebruikt daarvoor diverse methoden: Reiki (doorgeven van energie via de handen) ademoefeningen, voedingsadviezen en meditatie oefeningen. Jasperina is oorspronkelijk oefentherapeut Cesar. Vervolgens is zij gespecialiseerd in de ademhaling. Door lichaamsoefening en ademoefeningen kan je verbetering van je gezondheid direct bereiken. Na de opleiding oefentherapie Cesar is Jasperina ook Reiki Master geworden. Reiki is een behandelvorm met natuurlijke energie en ondersteunt elk lichamelijk proces in positieve zin.

Jasperina wil jou begeleiden naar je eigen kern om jouw beschikbare mogelijkheden te verkennen. De leidende vraag hier is: "Wat heb je nu nodig met jouw unieke energie? Hoe kun jij jezelf zo goed mogelijk helpen?" Jasperina komt snel met jou bij de kern van je gezondheid aan. Het zal je verrassen en je weer met twee benen stevig op de grond zetten.

Jasperina geeft ook les in Reiki. De methode Reiki is energetisch en spiritueel, maar bij Jasperina wel met twee voeten op de grond graag! Reiki is eerst gerelateerd aan je lichaam zodat je weer volledig kunt voelen, tot in je tenen. Daarbij is er ook zeker spirituele verdieping mogelijk.

Er is nog heel veel over te vertellen, maar voor meer informatie en de mogelijkheden verwijzen wij graag door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reiki Instituut Boukaria uit de rubriek gezondheidscentrum uit Roosendaal is gevestigd aan de J.F. Vlekkestraat 268 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-84031315.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Reiki Instituut Boukaria zijn o.a. :