Reiki Instituut Boukaria in Roosendaal

Mijn missie en passie is jou terug te brengen in je kracht!

Over Reiki Instituut Boukaria

Reiki Instituut Boukaria valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Roosendaal.

Jasperina Prinsen hoopt vanaf het begin je terug te brengen naar je kern en je je kracht volledig te laten uitoefenen. Dan volgt direct uw gezondheid! Ik los dit probleem op via verschillende zelfstudie methoden. Ik was oorspronkelijk oefentherapeut Cesar. Vervolgens concentreerde ik me op de ademhaling, van waaruit ik mijn ruimte volledig kon innemen. Ik wil je meenemen om de beschikbare mogelijkheden te verkennen. Het gaat er niet om je best te doen, maar om zo beknopt mogelijk te werken. De leidende vraag hier is: "Wat heb je nu nodig met je unieke energie?"

Ik ben gespecialiseerd in de volgende lichamelijke klachten:

* Ademklachten

* Stress gerelateerde klachten

* Chronische meervoudige bewegingsproblematiek

* Evenwicht stoornissen

Mijn lesmethode kan spiritueel worden genoemd,maar wel met twee voeten op de grond. Reiki is eerst gerelateerd aan je lichaam en je kunt het weer volledig voelen. Tot in je tenen!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Reiki Instituut Boukaria uit de rubriek gezondheidscentrum uit Roosendaal is gevestigd aan de Jf vlekkestraat 268 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-84031315.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Reiki Instituut Boukaria zijn o.a. :