Purplemoon Coaching in Klundert

Budget- en Lifecoach

Over Purplemoon Coaching

Purplemoon Coaching valt onder de rubriek adviesbureau in Roosendaal.

Welkom bij Purplemoon | Budget- en Lifecoach

Het leven is soms lastig en als je denkt dat het niet lastiger kan, gebeurt er weer iets waardoor je met je handen in het haar zit. Ik werk niet met magische stokjes en tover alles voor je weg. Maar ik help je wel zoeken naar de juiste manier om jouw situatie op te lossen. Soms is het de manier van denken en soms ligt de situatie niet aan jezelf, maar dient er wel een oplossing te komen. We zijn mensen. We blijven mensen en mensen kunnen een hoop met een beetje hulp. Met genoeg doorzettingsvermogen kunnen we veel bereiken. Daarmee kan en wil ik je graag mee helpen.

Purplemoon Coaching biedt budget- en lifecoaching aan. Dus wanneer je moeite hebt om met je budget rond te komen, of wanneer je wil weten of je budget toereikend is en/of goed geregeld is, kun je bij mij terecht. Heb je schulden of achterstanden die aandacht nodig hebben, maar weet je even niet meer hoe? Ook dan help ik je graag verder. Wacht ook niet te lang bij schulden en achterstanden ivm de verhogingen die eroverheen komen wanneer je niets doet. Maar ook incassobureaus en deurwaarders wil je liever buiten de deur houden.

Als budgetcoach geef ik advies en help je bij budgetproblemen. Nooit zal ik van je vragen te stoppen met roken of afstand te doen van een huisdier. Ik geef puur advies en inzicht, jij bent in controle. Neem eens vrijblijvend contact met me op en doe je verhaal.

Ik ben tevens een Life Coach. Ik begeleid mensen met het bereiken van gestelde doelen. kant en klare oplossingen bestaan niet, maar door gerichte vragen te stellen kan ik je bewust maken van belemmerende gedachten in je hoofd. Ik help je op een andere manier denken, waardoor je doelen niet zover meer van je vandaan liggen als je denkt. Het draait bij LifeCoaching om 3 belangrijke vragen: 1. Wie ben ik? 2. Wat wil ik? 3. Wat kan ik? We leven in een snelle maatschappij, Het leven gaat snel, beslissingen gaan snel, alles gaat snel en in sommige gevallen te snel. Je bent het even kwijt en weet niet meer zo goed wat nu het nut is van dit snelle leven, de betekenisvolle invulling van het leven. Hierbij kan een life coach je ondersteunen en begeleiden.

Purplemoon Coach kan je ook benaderen voor je thuisadministratie. Je hebt geen computer, of je partner is er niet meer en hij/zij deed altijd de financiƫn e.d.? Maar ook om je computer en bestanden te ordenen (ook mappen e.d.) kan ik helpen. Zodat je daarna alles snel en gemakkelijk terug kan vinden. Aanvragen van toeslagen, wekelijks de post doornemen, rekeningen die betaalt moeten worden... Alles is mogelijk.

Neem contact met me op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Vergoedingen; Er zijn verschillende mogelijkheden om een vergoeding aan te vragen. De regels kunnen verschillen dus vraag het altijd na bij je; 1. Werkgevers 2. Zorgverzekeraar 3. UWV 4. Gemeenten

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Purplemoon Coaching uit de rubriek adviesbureau uit Roosendaal is gevestigd aan de Mauritsweg 32 in Klundert. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13445503.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Purplemoon Coaching zijn o.a. :