Praktijk Corbet | Herstel & Zwangerschapsbegeleiding in Roosendaal

Emotionele en VIP begeleiding vanaf de zwangerschap tot en met 6 maanden na de geboorte van je kindje, ook bij een negatieve geboorte-ervaring & verlies

Over Praktijk Corbet | Herstel & Zwangerschapsbegeleiding

Praktijk Corbet | Herstel & Zwangerschapsbegeleiding valt onder de rubriek coaching in Roosendaal.

Hi lieve mama,

Wens je een positieve geboorte ervaring? Zie jij ook met angst uit naar jouw toekomstige bevalling? Als je terug denkt aan jouw zwangerschap en bevalling word je dan verdrietig? Had je het je anders voor gesteld? Hoe zou het voor je zijn dat je weer kunt genieten van het moederschap?

Ik wil je graag begeleiden.

Vaak ontstaan problemen die niet onderkend worden en waarvoor te weinig aandacht is. Dit leidt tot veel vormen van gezondheidsproblemen in het dagelijks leven van moeders. Verdriet, angst, pijn, uitputting, slapeloosheid, boosheid, verstoorde hechting met je kind of negatieve gevoelens als je terugdenkt aan de zwangerschap en de geboorte van je kindje?

Wist je dat: 1 op de 3 vrouwen ervaart de bevalling als traumatisch.

Je bent dus niet de enige.

Straks terug kunnen kijken op een positieve bevalling?

Dit kan, ik begeleid jou gedurende een aantal sessies de gehele zwangerschap tot en met 6 maanden na de geboorte van je kindje. Ik begeleid je om emotioneel sterker te worden en in verbinding met jezelf en je baby te komen. Bevallen is een emotionele gebeurtenis!

Heb jij nog vragen of wil je aanvullende informatie? Ik beantwoord ze met liefde tijdens een gratis gesprek. Plan een gratis gesprek in!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Corbet | Herstel & Zwangerschapsbegeleiding uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Fuchsiaberg 3 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29605725.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk Corbet | Herstel & Zwangerschapsbegeleiding zijn o.a. :