MOED coachpraktijk in Breda

Life Coaching bij Rouw & Verlies

Over MOED coachpraktijk

MOED coachpraktijk valt onder de rubriek coaching in Roosendaal.

Monique Kronenberg is de kracht achter MOED coachpraktijk. Nadat ik mijn vader op veel te jonge leeftijd ben verloren, heb ik voor mijn verwerking erg veel aan een lotgenotengroep gehad. Hierdoor is mijn drive ontstaan om meer voor de mensen te betekenen die een periode van rouw doormaken. Ik heb jarenlang als begeleidster gewerkt in een lotgenotengroep voor nabestaanden. Hier ontdekte ik dat rouw een heel breed gebied omvat. Dit heeft mij doen besluiten om een opleiding te gaan volgen om mensen te kunnen coachen in dit veranderingsproces en/of rouwproces. Tijdens de opleiding tot holistisch coach aan de NOGG heb ik geleerd om vanuit de behoefte en kracht van de persoon zelf te werken.

Ben je op zoek naar begeleiding of ondersteuning omdat je een dierbare bent verloren? Nog veel vragen of problemen hebt waarmee je worstelt? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij MOED coachpraktijk. Ik wil samen met jou je weg zien te vinden in jouw rouwproces. Ik bied je graag een ondersteunende en helpende hand.

Jouw weg bewandelen in een tempo dat goed voelt voor jou. Ik bied jou een veilige omgeving om alles te bespreken wat je wilt. Door een open mind en gezonde nieuwsgierigheid naar jouw persoon gaan we uitvinden wat jij nodig hebt.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MOED coachpraktijk uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Kwartelstraat 15 in Breda. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21459242.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij MOED coachpraktijk zijn o.a. :

Nieuws van MOED coachpraktijk in Breda

Verdriet verdient aandacht

Verdriet verdient aandacht

Vind de MOED om verdriet en pijn aandacht te geven

Durf te dromen

Durf te dromen

Als je het kan dromen, kan het het doen