Meesters in Mediation in Roosendaal

Meesters in mediation. Scheiden doe je samen

Over Meesters in Mediation

Meesters in Mediation valt onder de rubriek mediation uit Roosendaal.

Op zoek naar een goede mediator tijdens uw scheiding? Bij Meesters in Mediation bent u helemaal aan het juiste adres. Meester in Mediation heeft ruime kennis op fiscaal, financieel en juridisch gebied. Mediation blijkt effectiever, kostenbesparend en sneller te zijn dan wanneer jullie tegenover elkaar komen tijdens allerlei juridische procedures.

Marc Bodenstaff heeft ruime ervaring op juridisch en financieel gebied. Kernwoorden: een open, oprecht persoon die met een luisterend oor mensen van een goed advies verzorgt. Marc is zowel MFN registermediator als geregistreerd financieel echtscheidingsadviseur.

Samen met Meesters in Mediation loopt u het gehele echtscheidingstraject door. Zijn er kinderen? Is er sprake van alimentatie? Of hebben jullie gezamenlijk een woning of vermogen dat verdeeld moet worden? Dit zijn vragen die tijdens dit proces erg belangrijk zijn. Gedurende de eerste fase van de scheiding wordt er met de scheidingsbemiddelaar meerdere gesprekken gevoerd over de beweegredenen en de gevolgen van de scheiding.

Voor meer informatie over het proces, de tarieven en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van Meesters in Mediation.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Meesters in Mediation uit de rubriek mediation uit Roosendaal is gevestigd aan de Nieuwe Markt 55 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0165-224107.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Meesters in Mediation zijn o.a. :