Massagepraktijk Lobke Koopman in Roosendaal

Massagepraktijk Lobke Koopman: Tijd voor jou!

Over Massagepraktijk Lobke Koopman

Massagepraktijk Lobke Koopman valt onder de rubriek massage uit Roosendaal.

Je wilt even heerlijk ontspannen, een momentje voor jezelf zonder de stress van alledag? Dan ben je bij Massagepraktijk Lobke Koopman zeker aan het juiste adres.

We vergeten tegenwoordig vaak om even niks te doen en rustig te gaan zitten. Het is echter wel belangrijk om ook te kunnen genieten en alles uit het leven te halen. Beleef je alles vanuit je hoofd of ben je ook echt aanwezig in je lichaam? Ben jij bezig met wat je lichaam jou wil vertellen? Kun je spanning in je lichaam waarnemen? Het is belangrijk om te weten wanneer je even rustig aan moet doen, anders zul je vaak onbewust je spieren aanspannen.

De massages die Massagepraktijk Lobke Koopman aanbiedt zijn stress verlagend, de circulatie en doorbloeding zal beter worden, je zult sneller afvalstoffen afvoeren, de huidfunctie zal verbeteren en er zijn nog meer voordelen. Deze kun je op de website terug vinden.

de behandelingen (massages) die Massagepraktijk Lobke Koopman kan aanbieden, zie je hieronder terug:

- Deep tissue massage.

- Klachtgerichte massage.

- Ontspanningsmassage.

U kunt de website bekijken voor meer informatie of persoonlijk contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk Lobke Koopman uit de rubriek massage uit Roosendaal is gevestigd aan de Waterstraat 81 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27031203.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk Lobke Koopman zijn o.a. :