Maatwerk in Meubels in Roosendaal

Maatwerk in meubels: Gespecialiseerd in het realiseren van allerhande meubels, vervaardigd uit gebruikt steigerhout.

Over Maatwerk in Meubels

Maatwerk in Meubels valt onder de rubriek meubels uit Roosendaal.

Zoekt u een meubelmaker die gespecialiseerd is in het realiseren van allerhande meubels? Dan bent u bij Maatwerk in Meubels aan het juiste adres. De meubels zijn vervaardigd uit gebruikt steigerhout. U kunt een keuze maken uit diverse soorten meubels zoals: Kasten, bedden, plantenbakken, opbergkisten, loungemeubelen en tafels.

Maatwerk in Meubels heeft een breed assortiment meubels waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meubels te laten maken, naar uw eigen ontwerp. De meubels kunnen in diverse afmetingen gemaakt worden.

Maatwerk in Meubels schuurt de meubelen meerdere malen en daardoor zal het steigerhout goed glad en splintervrij worden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden, voorbeelden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Maatwerk in Meubels? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.

Tevens heeft Maatwerk in Meubels ook twee webshops, bekijkt u deze ook eens. Het gaat om de volgende webshops: https://www.buffalobags.nl en http://www.maatwerkinmeubels.nl/www.bobijn.nl.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Maatwerk in Meubels uit de rubriek meubels uit Roosendaal is gevestigd aan de Hulsdonksestraat 139 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21293995.

Diensten en producten voor meubels

Trefwoorden die horen bij Maatwerk in Meubels zijn o.a. :