Lunchroom / Cafetaria ‘T PAPBOERKE in Wouw

Lunchroom / Cafetaria ‘T PAPBOERKE: Heerlijke verse gerechten.

Over Lunchroom / Cafetaria ‘T PAPBOERKE

Lunchroom / Cafetaria ‘T PAPBOERKE valt onder de rubriek horeca uit Roosendaal.

Onlangs is cafetaria De Martel overgenomen door Silvia Hermus. Silvia heeft de cafetaria een nieuwe betekenis en naam gegeven, namelijk 'Lunchroom / Cafetaria ‘T PAPBOERKE'.

U kunt bij Lunchroom / Cafetaria ‘T PAPBOERKE terecht voor diverse snacks, broodjes en maaltijden. U kunt deze gerechten eten in de lunchroom maar het is ook mogelijk om deze af te halen. De lunchroom/cafetaria is op dinsdag gesloten. De rest van de week is deze geopend.

Een prijslijst van de gerechten van de lunchroom en de cafetaria kunt u op de website terug vinden. Zo weet u vooraf wat u kunt krijgen en wat de prijzen zijn. U kunt via de website ook bestellen zodat u uw gerecht later kunt afhalen.

Bekijkt u de website voor meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact op. Natuurlijk kunt u ook langskomen om de heerlijke gerechten te proeven!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lunchroom / Cafetaria ‘T PAPBOERKE uit de rubriek horeca uit Roosendaal is gevestigd aan de De Omgang 19 in Wouw. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14463609.

Diensten en producten voor horeca

Trefwoorden die horen bij Lunchroom / Cafetaria ‘T PAPBOERKE zijn o.a. :