Lisette Grift Coaching in Roosendaal

Coaching voor lichaam en geest!

Over Lisette Grift Coaching

Lisette Grift Coaching valt onder de rubriek coaching in Roosendaal.

Lisette Grift is een coach die (voornamelijk) vrouwen helpt met vraagstukken met betrekking tot het leven. Vragen waar iedereen wel eens mee stoeit zoals; is dit nu alles? Wat wil IK nu eigenlijk? Of hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd? Wat kan ik doen om meer balans in mijn leven te creëren? Hoe ga ik om met teleurstellingen? Hoe houd ik alle ballen hoog zonder mezelf voorbij te lopen?

Dus ben jij een vrouw die zoveel ballen hoog houdt dat er geen tijd overblijft om goed voor jezelf te zorgen en ben je daardoor helemaal uit balans? Of loop je vast, voelt alles zwaar en vraag je je regelmatig af of dit nu alles is? Ben jij een pleaser en kom jij altijd op de laatste plaats? Of ontbreekt het jou aan genoeg zelfvertrouwen en staat dat jou in de weg? Misschien ben jij geneigd om je leven zo in te richten dat alles eerst om anderen draait en doe jij je uiterste best om maar aardig gevonden te worden?

Kortom, jij zit niet lekker in je vel en bent moe. Alles voelt zwaar en genieten van dingen is lastig voor je. Niet dat je nooit meer blij bent, maar echt happy ben je ook niet.

Ik ben ervan overtuigd dat je alle uitdagingen in het leven alleen maar het hoofd kan bieden als jij eerst goed voor jezelf zorgt. En dat op alle vlakken! Mijn motto is dan ook: EIGEN ZUURSTOFMASKER EERST!

Vind je dat egoïstisch of wil je wel, maar heb je geen idee hoe? Hoor je dat innerlijke, kritische stemmetje alweer van alles naar je roepen? Neem dan (juist) contact met mij op! Samen met jou ga ik kijken waar jij verbetering/verandering kunt aanbrengen zodat jij je weer fijn gaat voelen. Dat je rust en tijd voor jezelf neemt. Dat je nee durft te zeggen. Dat er weer balans in je leven komt. Of wat het dan ook is waar jij behoefte aan hebt.

Ik heb meerdere methodes die ik hiervoor in kan zetten. Dus maken wij eerst een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek om te zien wat voor jou en jouw situatie het allerbeste is. Dit gesprek verplicht je tot niks! Dus je hebt niks te verliezen!

Het allerliefste ga ik met mijn klanten wandelen in het bos tijdens de gesprekken. Tijdens het wandelen stap je letterlijk en figuurlijk uit je hoofd en wordt het makkelijker om je open te stellen. Maar mocht je dat niet willen of kunnen, dan is er ook de mogelijkheid om bij mij thuis of online in gesprek te zijn.

Momenteel wordt er hard aan mijn nieuwe website www.efferesette.nl gewerkt. Wil jij aan de slag met een gezondere leefstijl, dan kun je daar terecht voor mijn programma Effe resette met Lisette. Voor de mentale coaching hoop ik voor jou dat je contact met mij durft op te nemen door te bellen naar 06-29407662 of een mailtje te sturen naar info@efferesette.nl.

Je kunt me ook vinden op Facebook en Instagram. Vooralsnog als 'Met Lisette in beweging' Zo krijg je alvast een beeld van wie ik ben en wat ik eventueel voor jou kan betekenen.

Ik ontmoet jou graag!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lisette Grift Coaching uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Buitenberg 2 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29407662.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lisette Grift Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Lisette Grift Coaching in Roosendaal

Effe RESETTE met Lisette

Effe RESETTE met Lisette

een quick start naar een gezondere leefstijl!

Actie in samenwerking met Lock me up!

Actie in samenwerking met Lock me up!

Morgen, 16 mei, zal Laura de Jong zich laten opsluiten in een hokje van 11.00 uur tot 23.00 uur om aandacht te vragen én geld in te zamelen voor "Free a girl".

Verjaardagskorting!

Verjaardagskorting!

Als je jarig bent, dan trakteer je! Kijk gauw wat voor een cadeau ik voor jou heb!

Zorg goed voor jezelf!

Zorg goed voor jezelf!

Laat je inspireren en motiveren om goed voor jezelf te zorgen op de LIES vlakken!