Lisette Grift Coaching in Roosendaal

Wandelend lifecoach voor vrouwen die willen leren zichzelf op nummer 1 te zetten!

Over Lisette Grift Coaching

Lisette Grift Coaching valt onder de rubriek coaching uit Roosendaal.

Ben jij die vrouw die zoveel ballen hoog houdt dat er geen tijd overblijft om goed voor jezelf te zorgen en ben je daardoor helemaal uit balans? Loop je vast, vraag je je regelmatig af of dit nu alles is? Ben jij een pleaser en kom jij altijd op de laatste plaats? Of ontbreekt het jou aan genoeg zelfvertrouwen en staat dat jou in de weg?

Met andere woorden zorg jij niet goed voor jezelf, omdat je altijd eerst voor anderen zorgt?

Ik ben ervan overtuigd dat je alleen maar echt goed voor anderen kunt zorgen, als jij eerst goed voor jezelf zorgt. En dat op alle vlakken! Mijn motto is dan ook: EIGEN ZUURSTOFMASKER EERST!

Vind je dat egoïstisch of wil je wel, maar heb je geen idee hoe? Hoor je dat innerlijke, kritische stemmetje alweer van alles naar je roepen? Neem dan (juist) contact met mij op! Samen met jou ga ik kijken waar jij verbetering/verandering kunt aanbrengen zodat jij jezelf op de eerste plaats durft te zetten! Want pas als jij dat doet, kun jij met gemak heel goed voor anderen zorgen. Win-win situatie dus.

Ik heb meerdere methodes die ik hiervoor in kan zetten. Dus maken wij eerst een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek om te zien wat voor jou en jouw situatie het allerbeste is. Dit gesprek verplicht je tot niks! Dus je hebt niks te verliezen!

Check mijn website: www.lisettegriftcoaching.nl voor meer informatie en ervaringen van andere klanten. Zo krijg je alvast een beeld van wie ik ben en wat ik eventueel voor jou kan betekenen. En volg mij op Facebook en Instagram. Je vindt me daar als Lisette Grift, wandelend lifecoach!

Ik ont-moet jou graag!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lisette Grift Coaching uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Buitenberg 2 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29407662.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lisette Grift Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Lisette Grift Coaching in Roosendaal

Effe RESETTE met Lisette

Effe RESETTE met Lisette

een quick start naar een gezondere leefstijl!

Actie in samenwerking met Lock me up!

Actie in samenwerking met Lock me up!

Morgen, 16 mei, zal Laura de Jong zich laten opsluiten in een hokje van 11.00 uur tot 23.00 uur om aandacht te vragen én geld in te zamelen voor "Free a girl".

Verjaardagskorting!

Verjaardagskorting!

Als je jarig bent, dan trakteer je! Kijk gauw wat voor een cadeau ik voor jou heb!

Zorg goed voor jezelf!

Zorg goed voor jezelf!

Laat je inspireren en motiveren om goed voor jezelf te zorgen op de LIES vlakken!