Interim Jobs in Roosendaal

Interim Jobs altijd een passende oplossing voor uw personeelsbehoefte

Over Interim Jobs

Interim Jobs valt onder de rubriek uitzendbureau uit Roosendaal.

Bent u opzoek naar een werknemer die bij uw bedrijf en de functie past? Dan bent u bij Interim Jobs helemaal aan het juiste adres. Want wij bieden u tijdelijke en vaste en gemotiveerde werknemers die de kennis hebben die u van ze vraagt.

Interim Jobs is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van arbeidskrachten met veel verschillende functies. Met de kennis die wij u te bieden hebben kunnen wij snel en zorgvuldig op uw personeelsbehoefte inspelen.

Uw wensen staan centraal bij ons. Het team bestaat uit ervaren professionals die altijd voor u klaar staan om uw in uw personeelsbehoefte te voorzien. Heeft u in korte tijd een groot aantal uitzendkrachten nodig? Geen probleem. Heeft u liever een structurele oplossing? Ook daarbij kunnen wij u helpen. Ook investeren wij in onze kandidaten. Wij bieden opleidingen en trainingen aan die ervoor zorgen dat zij over de meest actuele kennis beschikken in hun vakgebied.

Wij bieden u: - Betrouwbaar, flexibel en ervaren personeel. - Naar wens ook Poolse krachten. - Begeleiding en tolk. - Betrouwbaarheid en zekerheid. - Goede prijs-kwaliteitverhouding. - Geen omkijk naar aangenomen werk.

Wilt u graag meer weten over wat Interim te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje op onze website. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen voor verdere vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kijken ernaar uit om u en uw bedrijf persoonlijk te leren kennen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Interim Jobs uit de rubriek uitzendbureau uit Roosendaal is gevestigd aan de Vijfhuizenberg 54 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0165-396496.

Diensten en producten voor uitzendbureau

Trefwoorden die horen bij Interim Jobs zijn o.a. :