Ik Ben Wijs kindercoaching & begeleiding in Roosendaal

Ik Ben Wijs kindercoaching & begeleiding is gevestigd in Roosendaal.

Over Ik Ben Wijs kindercoaching & begeleiding

Ik Ben Wijs kindercoaching & begeleiding valt onder de rubriek coaching in Roosendaal.

Ik Ben Wijs kindercoaching & begeleiding biedt coaching en begeleiding voor kinderen aan en ook gezinsondersteuning. Vraagt u eens naar de mogelijkheden.

Waar staan we voor?

Ik ben Wijs staat voor een directe aanpak, we benoemen wat er is en leren dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid kan nemen voor eigen persoonlijke groei. Wij zijn doortastend en kunnen op een plezierige manier, met af en toe een beetje gezonde humor, ook een veilig gevoel creƫren. Zo vinden we aansluiting bij ieder uniek kind met zijn of haar eigen gebruiksaanwijzing.

We plaatsen het kind niet in hokjes noch labelen het. Onze oplossingsgerichte aanpak typeert zich door het leren herkennen, erkennen, omgaan, accepteren (het mag er zijn), en loslaten. De basis is terug gaan naar je eigen gevoel en het mogen en kunnen zijn van jezelf.

Nadat een opvoeder of kind ons via onze site of rechtstreeks telefonisch benadert, vindt er eerst een korte telefonische intake plaats. In dit korte gesprek wordt met name gekeken of de vraagstelling passend is voor onze praktijk. Indien dit niet het geval is, zullen we adviseren welke hulpverlenende instantie dan mogelijkerwijs beter is. Blijkt de vraagstelling wel te passen, dan maken we een afspraak voor een uitgebreid intakegesprek.

Aan de hand van diverse vragen gaan we dan dieper op de vraagstelling in om helder te krijgen waar het nu precies om gaat. Dit gesprek wordt gevoerd met de opvoeder(s), het kind en indien noodzakelijk met derden die bij de vraagstelling betrokken zijn. Denk hierbij aan de leraar/lerares op school.

Nadat het intakegesprek is afgerond, zullen wij onze bevindingen opnemen in een behandelplan. In dit plan wordt tevens aangegeven hoe lang wij denken dat het traject zal gaan duren en uit hoeveel coachingssessies het zal bestaan. Dit plan wordt besproken en na akkoord zal hieraan uitvoering gegeven worden.

Indien gewenst kunnen er tussentijdse evaluatiegesprekken plaatsvinden. Er vindt altijd een afrondend gesprek plaats waarin we terugblikken op het traject, maar belangrijker nog is dat we afspraken maken om terugval te voorkomen. Hier kunnen APK-tjes, zoals wij dat noemen, onderdeel van uit maken; zeg maar een soort onderhouds-coachingssessies.

Voor meer info kunt u naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ik Ben Wijs kindercoaching & begeleiding uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Molenstraat 1a in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51520247.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Ik Ben Wijs kindercoaching & begeleiding zijn o.a. :

Nieuws van Ik Ben Wijs kindercoaching & begeleiding in Roosendaal

Volgende Rots & Water groepstraining

Volgende Rots & Water groepstraining

In maart 2016 starten we met Rost & Water groepstraining.

Rots en Water training

Rots en Water training

In januari 2016 starten we met Rost en Water groepstraining.