Hoveniersbedrijf Rose-Garden in Roosendaal

Hoveniersbedrijf Rose-Garden: Jong en modern hoveniersbedrijf.

Over Hoveniersbedrijf Rose-Garden

Hoveniersbedrijf Rose-Garden valt onder de rubriek hovenier in Roosendaal.

Hoveniersbedrijf Rose-Garden heeft door jarenlange ervaring kennis van aanleg en onderhoud van tuinen. Als specialisme heeft dit bedrijf het ontwerpen en aanleggen van stijltuinen, met name Engelse en Griekse tuinen.

Hoveniersbedrijf Rose-Garden beschikt over de modernste machines welke nodig zijn voor onderhoud en aanleg van uw tuin. Daarnaast heeft dit bedrijf ook veel geïnvesteerd in kennis en presentatie wat tot gevolg heeft dat u vakbekwame en representatieve hoveniers in uw tuin aan het werk heeft.

U kunt Hoveniersbedrijf Rose-Garden inschakelen voor diverse tuin werkzaamheden. Hieronder ziet u een aantal werkzaamheden staan. Meer informatie en voorbeelden van werkzaamheden ziet u op de website terug.

De werkzaamheden:

- Tuinontwerp: Er zal een ontwerper bij u langskomen om een indruk te krijgen van uw wensen. De eerste stap naar een perfecte tuin!

- Tuinaanleg: Elke tuin is een nieuwe uitdaging. Hoveniersbedrijf Rose-Garden is specialist in het realiseren van uw droomtuin.

- Tuinonderhoud: Uw tuin goed onderhouden is belangrijk. Hoveniersbedrijf Rose-Garden kan dit van u overnemen.

- Plantenbakken kopen: Hoveniersbedrijf Rose-Garden verkoopt diverse soorten plantenbakken.

U kunt voor de mogelijkheden en meer informatie de website bekijken. Heeft u een vraag aan Hoveniersbedrijf Rose-Garden? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hoveniersbedrijf Rose-Garden uit de rubriek hovenier uit Roosendaal is gevestigd aan de Boerkensleen 37 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53841847.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Hoveniersbedrijf Rose-Garden zijn o.a. :