Healthclinic Roosendaal in Roosendaal

Healthclinic Roosendaal

Over Healthclinic Roosendaal

Healthclinic Roosendaal valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Roosendaal.

Bent u opzoek naar een plek waar u geholpen word met het verliezen van uw overtollige kilo's? Dan bent u bij Healthclinic Roosendaal helemaal aan het juiste adres. Wij helpen u hier graag bij door middel van professionele hulp en ervaringsdeskundigen.

Met onze hulp, adviezen en coaching is het voor u mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te krijgen en te behouden, ongeacht het aantal kilo’s dat u wilt afvallen.

Verder hebben wij een Vacushaper. Dit apparaat is ontworpen om vetweefsel af te breken en een cellulitis/sinaasappelhuid te bestrijden. Het apparaat maakt gebruik van vacuümtherapie en infrarood welke het vetverbrandingsproces bevorderd.

Bij Health clinic Roosendaal maken we gebruik van een EMS training (ElectroMyoStimulation) met behulp van een Miha Bodytec 2 apparaat.

Tijdens deze EMS-workout worden door middel van laagfrequente elektrische impulsen de spieren in het lichaam effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd en de huid verstevigd.

Heeft u nog vragen over ons? Of wilt u meer informatie over ons? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Uiteraard kunt u ook terecht op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Healthclinic Roosendaal uit de rubriek gezondheidscentrum uit Roosendaal is gevestigd aan de Vijfhuizenberg 42 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18047279.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Healthclinic Roosendaal zijn o.a. :