Gezonde Variatie in Roosendaal

Gezonde Variatie: Voeding | gezondheid | Levensstijl.

Over Gezonde Variatie

Gezonde Variatie valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Roosendaal.

De drijvende kracht achter Gezonde Variatie is Ursela Heeren. Ursela heeft vele jaren in de zorg gewerkt als triagist en verpleegkundige op de Huisartsenpost. Toen is Ursela zich steeds meer gaan verdiepen in de natuurlijke, complementaire gezondheidszorg.

Ursela is er van overtuigd dat lichaam en geest samengaan. Vele gezondheidsklachten ontstaan door een disbalans. Ursela wil graag samen met u zorgen dat deze balans weer terug komt en daardoor uw gezondheidsklachten verminderen of verdwijnen.

Gezonde Variatie helpt u graag om een goede gezondheid te krijgen. Eerst zal er gekeken worden naar uw leefstijl en voedingspatroon. Gezonde Variatie zal dan samen met u op zoek gaan naar een betere balans voor uw lichaam en geest.

Het is ook mogelijk om bij Gezonde Variatie workshops te volgen. Het gaat om de volgende workshops: Bioirelaxatie of de kookworkshop. Meer informatie kunt u opvragen.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Gezonde Variatie staat u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16972971.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Gezonde Variatie zijn o.a. :

Nieuws van Gezonde Variatie in Roosendaal

Open Dag Therapeutencentrum Roosendaal

Open Dag Therapeutencentrum Roosendaal

U bent van harte welkom bij de open dag Therapeutencentrum Roosendaal.