Energetisch Therapeut Roosendaal in Roosendaal

Massage / Chakratherapie / transformatie

Over Energetisch Therapeut Roosendaal

Energetisch Therapeut Roosendaal valt onder de rubriek therapeut in Roosendaal.

Welkom

Heb je onbegrepen klachten? Ben je erg moe? Heb je veel spanning? Heb je vervelende pijntjes of last van een aanhoudende klacht? Of loopt het even niet zo lekker, ben je erg emotioneel?

Loop je hier al langer mee rond en wil je ervan loskomen? Dit zijn voorbeelden van klachten waar ik je mee kan helpen. Vanuit mijn 3 jarige opleiding als energetisch therapeut kan ik je op basis van Oosterse geneeskunde helpen om deze stukken te helen. Mijn praktijk is opgebouwd uit 3 pijlers van waaruit je kan vertrekken om dit proces aan te gaan.

Energetische massage: Ontspanning Ben je erg moe of wil je even lekker ontspannen? Is het tijd om even een moment voor jezelf te nemen? Om even heerlijk alles los te laten en een verbonden gevoel te ervaren. Voel de verbinding met je gidsen en de bron. Voel de stroming weer door heel je lichaam en kom weer in contact met jouw lichaam en bewustzijn.

Chakra therapie: Balans Heb je een onbegrepen klacht of loopt het even niet zo lekker? Ben je al wat langer moe en voelt het dat het even niet wilt. Loop je tegen iets aan maar kan je je vinger er niet achter krijgen? Ben je lekker bezig maar heb je nog een inzicht nodig? Behandelingen zijn erop gericht om jouw energie balans te herstellen. Om je tools te geven en eenvoudige oefeningen om ook zelf je lichaam op te laden en een laag dieper te komen. Ik kan onbegrepen klachten helen en je inzicht geven in hun ontstaan.

Regressie therapie: Transformatie Loop je al langer ergens tegenaan? Gaat het echt over een periode dat je niet verder komt of een patroon in je leven wat zich steeds herhaalt? Ben je al zo goed bezig, heb je al zoveel gedaan maar kom je niet verder? Heb je een emotie of gevoel dat zich al zo vastgezet heeft dat je denkt dat je er niet meer uit komt? Ik kan je inzicht geven in hoe dit patroon ontstaan is en wat je nodig hebt om dit patroon te doorbreken. Behandelingen zijn erop gericht om aandoeningen, vastgezette patronen en diepe emoties te helen en om je tools te geven om zelf weer grip te krijgen op jouw proces. Om de touwtjes weer in handen te krijgen.

Ik sta voor je klaar om je te helpen, ik hoor je graag Mvg Corne Timmers

Cornemassage@gmail.com www.Cornemassage.com


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Energetisch Therapeut Roosendaal uit de rubriek therapeut uit Roosendaal is gevestigd aan de Christineplein 13 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43823763.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Energetisch Therapeut Roosendaal zijn o.a. :

Nieuws van Energetisch Therapeut Roosendaal in Roosendaal

Gezinsopstelling

Gezinsopstelling

Gezinsopstelling met edelstenen

Chakra healing

Chakra healing

Sinds kort werk ik met 31 chakra`s, van de 7 hoofdchakra`s tot magenta en terra chakra`s

Gezinsopstelling

Gezinsopstelling

Hey!! heb je wel eens een gezinsopsteling met edelstenen gedaan? om al de energie van jouw omgeving in kaart te bregengen?

Energetische therapie

Energetische therapie

Een energetische therapeut werkt in het spirituele veld met energie.

Februari promotie maand

Februari promotie maand

Alle sessies 30 euro ivm met promotie.