Doodlelaar Roosendaal in Roosendaal

De leukste honden en hondentuigjes op maat gemaakt!

Over Doodlelaar Roosendaal

Doodlelaar Roosendaal valt onder de rubriek webshop in Roosendaal.

Bent u op zoek naar een pup welke zeer geschikt is als familiehond? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! Een Australische Labradoodle is zeer geschikt als onderdeel van uw gezin: een echte familiehond. Tevens is de Labradoodle zeer geschikt als men een allergie heeft maar toch graag een hond wil aanschaffen. Daarnaast kan de dit ras prima een paar uurtjes alleen doorbrengen, kortom het ideale ras voor vele gezinnen.

De Australian Labradoodle is eigenlijk een vrij nieuw en gezond ras. Als een vrolijke, energieke hond gaan ze door het leven. De Australian Labradoodle is makkelijk te trainen, is zachtaardig voor mensen en andere dieren en heeft een vriendelijk, sociaal karakter.

Naast deze leuke honden kunt u bij ons ook kwalitatief goede tuigjes kopen welke op maat gemaakt zijn. Maar ook Roadrefecher drinkbakken zijn bij ons verkrijgbaar.

Wilt u graag meer informatie of wilt u zich inschrijven voor een pup? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Doodlelaar Roosendaal uit de rubriek webshop uit Roosendaal is gevestigd aan de Burgemeester Prinsensingel 16 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43220440.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Doodlelaar Roosendaal zijn o.a. :