Dim creative consultancy in Roosendaal

Dim creative consultancy

Over Dim creative consultancy

Dim creative consultancy valt onder de rubriek coaching uit Roosendaal.

Bij Dim creative consultancy in Roosendaal kun je terecht voor coaching en begeleiding. Dimitri Heesbeen is professional coach en ondernemer. Met aanstekelijk enthousiasme daagt hij je uit anders te denken.

Dimitri traint en coacht zowel mensen voor de zakelijke branche als de particulier. Hij brengt met plezier de dynamiek terug in organisaties. Hij krijgt moeizaam functionerende medewerkers op de rails en trekt zo vastgelopen organisaties voort.

Veranderingen brengen mensen soms van slag. Ze kunnen leiden tot onzekerheid, stress of ziekteverzuim. Dimitri kan bijeenkomsten leiden, trainingen verzorgen en de weerbaarheid en flexibiliteit vergroten waardoor de kans op energieverslindende frustraties afneemt. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en idee├źn die tot een plezierige werksfeer, terugkerende klanten en een positief bedrijfsresultaat leiden.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Dim creative consultancy uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Middenstraat 14 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22232720.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Dim creative consultancy zijn o.a. :