De Zoete Lach in Roosendaal

De Zoete Lach, voor de lekkerste en mooiste taarten

Over De Zoete Lach

De Zoete Lach valt onder de rubriek bakkerij uit Roosendaal.

Heeft u binnenkort een bijzondere gebeurtenis en wilt u daar een speciale taart voor laten maken? Neem dan contact op met De Zoete Lach voor de mooiste en meest originele taarten.

Taart is voor elke gelegenheid. Toch is elke gelegenheid uniek. Dat maakt dat elke taart ook uniek moet zijn. Daarom maakt De Zoete Lach handgemaakte en gepersonaliseerde taarten en gebak. Zo kan iedereen de taart vinden die het beste bij hem of haar past.

Ik bespreek met u hoe u uw taart wil en wat voor gelegenheid het is. Aan de hand daarvan vertel ik een beetje wat ik van plan ben om te gaan maken en dan ga ik aan de slag en zorg ik dat uw taart op tijd af is en natuurlijk ook lekker smaakt.

Heeft u nog vragen over ons? Of wilt u meer te weten komen over ons en over onze taarten? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Zoete Lach uit de rubriek bakkerij uit Roosendaal is gevestigd aan de Cipresberg 116 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17320636.

Diensten en producten voor bakkerij

Trefwoorden die horen bij De Zoete Lach zijn o.a. :