De Vlinderboom bewuste kinderopvang in Roosendaal

De Vlinderboom bewuste kinderopvang uit Roosendaal heeft geen profiel.

Wat doet De Vlinderboom bewuste kinderopvang in Roosendaal

De Vlinderboom bewuste kinderopvang is een kinderopvang uit Roosendaal. Men is gevestigd aan de Roemer Visscherlaan 7. Het telefoonnummer van De Vlinderboom bewuste kinderopvang in Roosendaal is 06-28167125.

Is De Vlinderboom bewuste kinderopvang in Roosendaal uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Roosendaalonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

De Vlinderboom bewuste kinderopvang in Roosendaal valt onder de rubriek kinderopvang. Een kinderopvang uit Roosendaal levert onder andere :

De Vlinderboom onderscheidt zich in een complete vorm van kinderopvang die speciaal gericht is op de ouder die ouderschap vorm geeft vanuit de behoeften van het kind. Voor ouders die een opvang zoeken welke een toevoeging en verlengde kan bieden van de thuissituatie. Dit omdat wij onze natuurlijke en bewuste visie zoveel mogelijk en op elk gebied proberen door te voeren. Wij staan voor een pedagogische manier van werken, waarin de eigenheid en de behoeften van het kind centraal staan. Een plek waar de echtheid en eigen WIJSheid van het kind alle ruimte krijgt. Om te kunnen zorgen voor een sfeer waarin dit mogelijk is, onderscheidt De Vlinderboom zich volgens 4 bewuste pijlers. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review