De Cleaning Pro in Roosendaal

De Cleaning Pro uit Roosendaal heeft geen profiel.

Wat doet De Cleaning Pro in Roosendaal

De Cleaning Pro is een schoonmaakbedrijf uit Roosendaal. Men is gevestigd aan de Rechtzaad 2. Het telefoonnummer van De Cleaning Pro in Roosendaal is 06-53399409.

Is De Cleaning Pro in Roosendaal uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Roosendaalonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

De Cleaning Pro in Roosendaal valt onder de rubriek schoonmaakbedrijf. Een schoonmaakbedrijf uit Roosendaal levert onder andere :

De Cleaning pro is een jonge organisatie. Na 15 jaar schoonmaak werkzaamheden in dienst van andere bedrijven te hebben gedaan, zijn we op eigen kracht verder gegaan om zo onze visie op het schoonmaakwerk verder te kunnen ontwikkelen. Wij weten exact waar we goed in zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Dennis Wijkmans woensdag 29 januari 2014

4,5 sterren

“Dames staan altijd klaar voor ons wanneer je ze nodig hebt en het werk is van uitstekende kwaliteit. Zelfs al vraag je of ze iets extra's zouden willen doen, doen ze dit zonder aarzelen. Zeer klantgericht en altijd vriendelijk. Een aanwinst voor elk bedrijf in omgeving roosendaal en verder!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Miltenburg donderdag 9 januari 2014

5 sterren

“Crisis situatie op kantoor gehad, in de late avonduren. Verstopping en daardoor een enorme lekkage. Via internet gegoogeld naar een schoonmaakbedrijf met calamiteitendienst, De Cleaning Pro was de enige in de omgeving die deze dienst aanbood en bereikbaar was. Gebeld met De Cleaning Pro en binnen een uur stond er een dame aan de deur, die naar ik dacht de schade kwam opnemen en kwam kijken naar de werkzaamheden. Ze pakte haar telefoon en 20 minuten later waren ze met z'n tweeën de boel aan het schoonmaken. Snelle en nette service voor een schappelijke prijs. Zeer efficiënte aanpak met een zeer goed en snel resultaat. Naar aanleiding van het oplossen van dit probleem en de nette afhandeling, zijn wij een contract aangegaan met De Cleaning Pro, nog steeds naar volle tevredenheid! Zeker een aanrader.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

C.J.Elvers donderdag 9 januari 2014

4 sterren

“De dames van decleaningpro hebben onze presentatieruimten en toiletten snel en op het laatste moment weten te redden het zag er weer als nieuw uit. Hartelijk dank voor deze wervelwind, ik wacht op jullie offerte voor het totale onderhoud. Nogmaals dank wij zijn er blij mee. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Ander schoonmaakbedrijf

  • P&V Cleaning

    Welkom bij P&V Cleaning. Trefwoorden van P&V Cleaning : schoonmaakbedrijf, particuliere schoonmaak, zakelijke schoonmaak, schoonmaken van kantoren, cleaning, schoonmaken van appartementen, hulp bij schoonmaken, schoonmaken bij particulieren, .

    tel. 06-21170656, Dingenadonk 2, 4707WG in Roosendaal

    Meer over P&V Cleaning contact website