Create Miracles with Love in Bosschenhoofd

Ik gun je een gezond en gelukkig leven en dat je (weer) mag herinneren wie jij werkelijk bent!

Over Create Miracles with Love

Create Miracles with Love valt onder de rubriek paramedisch centrum in Roosendaal.

Carina Maria Lucia is de oprichtster van Create Miracles with Love. Een onderneming die zich richt op creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Ik ben een ambitieuze vrouw met grote dromen en streef deze dan ook na. Graag volg ik mijn hart en maak vaak keuzes die daarmee resoneren of bijdragen aan mijn gezondheid en levensgeluk.

HEALING:

Ik vind een persoonlijke benadering erg belangrijk en kijk daarom graag samen met jou waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken en wat ik daarin voor je zou kunnen betekenen. Elke healing sessie stem ik af op jou en je hulpvraag. Elk bewustwordingsproces verloopt anders en ieder mens verwerkt emoties op zijn/haar eigen manier, daarom bestaat er voor mij geen vast stappenplan. Geen één healing sessie zal hetzelfde zijn.

REIKI:

Een Reiki behandeling bied je rust en ontspanning. Ook wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd en lossen fysieke, geestelijke, emotionele en/of energetische blokkades op. Hierdoor kunnen energie, gedachten en emoties vrij gaan stromen wat zorgt voor meer balans. Het helpt je meer inzicht in jezelf te krijgen en helderheid in de oorzaak van je klachten.

MASSAGE:

Tijdens de massage maak ik gebruik van verschillende technieken, maar ik laat me vooral leiden door mijn intuïtie. Ik hanteer een holistische werkwijze, wat voor mij betekent dat ik naar jou als geheel kijk. Ik zal dus jouw lichaam, energie, gedachten en emoties hierin meenemen.

Ook geef ik workshops. Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. Ook kunt kunt u contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Create Miracles with Love uit de rubriek paramedisch centrum uit Roosendaal is gevestigd aan de Pastoor van Breugelstraat 104E in Bosschenhoofd. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-82382861.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Create Miracles with Love zijn o.a. :