Collector-Freaks in Roosendaal

Collector-Freaks

Over Collector-Freaks

Collector-Freaks valt onder de rubriek webshop uit Roosendaal.

Welkom op het bedrijfsprofiel van Collector-Freaks uit Roosendaal. Wij zijn een webshop voor al uw movie-comic en game merchandise.

In onze online webshop hebben wij verschillende items die interessant zijn voor ware collectors. Zo hebben wij een voorraad Funko Pop Figures, een welbekend collectors item binnen verzamelaars community.

Ook in onze online webshop hebben wij replica's van verschillende welbekende film items die zeer populair zijn onder de verzamelaars. Zo hebben wij een replica van het welbekende zwaard; Narsil, het zwaard dat Aragorn, featured in the Lord of the Rings films gebruikt.

Wij bezorgen onze producten binnen Nederland, Belgiƫ en Duitsland. Besteld u boven de 150 euro, dan zijn de bezorgkosten gratis.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Collector-Freaks uit de rubriek webshop uit Roosendaal is gevestigd aan de Klaproosberg 31 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53220328.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Collector-Freaks zijn o.a. :