Caatkracht in Roosendaal

Caatkracht

Over Caatkracht

Caatkracht valt onder de rubriek coaching uit Roosendaal.

Mijn naam is Catelijne, oftewel Caat. Ik ben mijn eigen blog begonnen. In mijn blog schrijf ik over dingen die me bezighouden, die ik meemaak, waar ik me druk over maak of waarvan ik denk dat anderen het echt moeten weten. Gewoon, eerlijk en recht uit mijn hart. Omdat autisme een grote rol speelt in ons gezin, is dat een onderwerp dat regelmatig terugkomt in mijn blogs.

Ik voel sterk de behoefte om mijn ervaringen te delen, om andere ouders te helpen. Vooral om hun zoektocht te versimpelen Daarom besloot ik reisgids, reisgenoot en wegwijzer in de autisme-jungle te worden! Ouders staan er niet meer alleen voor, we doen het samen. Ik begrijp hen, neem hen dingen uit handen, help en begeleid. Er is back-up! Dat geeft rust. Rust in hun hoofd, huis en gezin.

Graag ga ik met je in gesprek. Samen zetten we al je vragen op een rijtje en proberen we antwoorden te vinden.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Caatkracht uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Middenstraat 14 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22232720.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Caatkracht zijn o.a. :