Buurstee Afbouw De Laatste hand in Roosendaal

Buurstee Afbouw De Laatste hand

Over Buurstee Afbouw De Laatste hand

Buurstee Afbouw De Laatste hand valt onder de rubriek bouw bedrijf uit Roosendaal.

Bent u opzoek naar een bedrijf dat u kan helpen met klussen of met andere werkzaamheden? Dan bent u bij Buurstee Afbouw De Laatste hand aan het juiste adres.

Wij bij Buurstee Afbouw De Laatste hand zijn vooral gespecialiseerd in het verbouwen van een badkamer maar wij zijn ook ervaren in de volgende diensten:

* Tegels leggen

* Stucwerk

* Leidingen aanleggen

* Advies op maat van een professional.

Wij werken vinden kwaliteit en contact met de klant de 2 belangrijkste dingen in ons bedrijf. De klant weet immers vaker dan word gedacht wel wat ze willen en vooral wat ze niet willen. Wij gaan samen opzoek naar wat u wilt en hoe u het wil. U zult altijd worden geholpen door de zelfde persoon waardoor wij ook beter kunnen begrijpen wat u wilt.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Buurstee Afbouw De Laatste hand uit de rubriek bouw bedrijf uit Roosendaal is gevestigd aan de Rucphensebaan 37 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43073888.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij Buurstee Afbouw De Laatste hand zijn o.a. :