Business Blog School in Roosendaal

Leer zakelijk bloggen voor meer klanten en omzet

Over Business Blog School

Business Blog School valt onder de rubriek adviesbureau uit Roosendaal.

Het gezicht achter Business Blog School is de Roosendaalse Jessie van Loon. Jessie is van huis uit freelance journalist en is daarna de online marketing in gerold. Nu helpt ze ondernemers om zichzelf naar meer naamsbekendheid, klanten en omzet te bloggen.

Zakelijk bloggen zorgt o.a. voor meer websitebezoekers, vergroting van je expertstatus, een sterkere band met je (potentiële) klant en een interactieve, dynamische website. Google houdt daarvan: ondernemers die bloggen zijn maar liefst 4x beter vindbaar in de zoekmachine!

Met je blogs geef je mensen de kans om je te leren kennen. Daardoor wordt het voor jou als ondernemer makkelijker om je ideale klant te bereiken. Je blogs zorgen ervoor dat mensen je gaan vertrouwen. Daardoor hoef je minder tijd in verkoop te steken, want mensen 'kennen' je al.

Jessie geeft in haar blogs tips over het opzetten van een blogstrategie, schrijftips en ideeën hoe je je blog in de markt kan zetten. In 1-op-1 trajecten leert ze ondernemers hun eigen zakelijke blog op te zetten en te onderhouden. Bij gevorderde bloggers kijkt Jessie graag naar kansen om de blog te optimaliseren. Ook helpt ze bij zoekmachineoptimalisatie (SEO) van websites en blogs.

Samenwerken met Business Blog School betekent afrekenen met gebrek aan inspiratie, drempels overwinnen op weg naar meer zichtbaarheid, en in minder tijd betere blogartikelen schrijven. Je traint je schrijfspieren zodat ook bijv. social media posts en nieuwsbrieven schrijven voortaan minder moeite kost.

Bekijk de website https://businessblogschool.nl of mail Jessie van Loon via info@businessblogschool.nl. Houd de website in de gaten, want Jessie geeft regelmatig gratis online trainingen. Bovendien is Jessie bezig een online cursus zakelijk bloggen te ontwikkelen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Business Blog School uit de rubriek adviesbureau uit Roosendaal is gevestigd aan de Oliemolen 114 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0165-539444.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Business Blog School zijn o.a. :

Nieuws van Business Blog School in Roosendaal

Show don’t tell: laat zien wat je in huis hebt!

Show don’t tell: laat zien wat je in huis hebt!

Hoe toon jij op jouw website de liefde voor je vak? Als jij jouw enthousiasme goed weet over te brengen, haken mensen veel sneller aan. Het geheim: show don’t tell.

SEO teksten schrijf je niet voor de zoekmachine

SEO teksten schrijf je niet voor de zoekmachine

Huh, maar SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie? Dus dan schrijf je SEO teksten toch juist voor de zoekmachine? Onzin, maar wel een veel gemaakte denkfout.