Bureau Luister in Wouwse Plantage

Bureau Luister

Over Bureau Luister

Bureau Luister valt onder de rubriek coaching uit Roosendaal.

Welkom bij Bureau Luister. Mijn naam is Vicky Giltjes en ik begeleid mooie, krachtige en ondernemende vrouwen om meer geluk te ervaren in hun leven. Dit doe ik door jou weer de regie over jouw leven in handen te geven, gebruik te laten maken van jouw zelfhelend vermogen en je te laten ervaren dat geluk absoluut te leren is. Bewust zijn van je eigen blokkades, gevoelens en gedrag biedt ruimte tot verandering en het nemen van bewuste “nieuwe” stappen. En vaak genoeg zijn deze verrassend simpel.

Mijn wijze van coaching is doelgericht, oplossingsgericht, spiegelend en zakelijk. Ik bied verschillende soorten coaching, zoals; life coaching managementcoaching, ondernemerscoaching en persoonlijke ontwikkeling coaching.

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Daar staat nog veel meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bureau Luister uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Bleijdenhoeksestraat 11 in Wouwse Plantage. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-109853791.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bureau Luister zijn o.a. :