Bij Heidy's Paardencoaching in Oud-Vossemeer

Paardencoaching voor jong en oud, Droom niet je leven maar leef je droom!

Over Bij Heidy's Paardencoaching

Bij Heidy's Paardencoaching valt onder de rubriek coaching in Roosendaal.

Droom niet je leven, maar leef je droom!

Bij Heidy's puur, veilig en vertrouwd.

Verandering & groei begint altijd bij jezelf. Soms heb je wat begeleiding hierbij nodig en dat bied ik je graag. Samen met de paarden werken we op een gelijkwaardige manier met als doel een positieve verandering. Coaching met paarden is een prachtige manier om inzicht te krijgen in jezelf of antwoord op een vraag.

Ik stel mij even voor: Mijn naam is Heidy Luijks, ik ben getrouwd en moeder van 2 (inmiddels volwassen) kinderen. Samen met mijn paarden werk ik aan huis in het mooie buitengebied te Oud-Vossemeer, gelegen aan de Zeedijk. Het mooie vogel natuur reservaat de Rammegors ligt letterlijk voor mijn deur. Dit is een fijne plek om na een sessie een rustige wandeling te maken.

Wat ik je te bieden heb: Ik ben geen psycholoog geen therapeut, maar ik wil je wel graag helpen. Met behulp van paarden kijk je letterlijk met andere ogen naar jezelf, ook ik heb dit mogen ervaren. Ik bied jou een bijzondere vorm van ondersteuning aan, zowel emotioneel als mentaal bij het realiseren van (gewenste) verandering, ontspanning & groei. Dit alles op een manier die passend is voor jou.

De kudde: Oliverno is een Spaanse ruin en confronteert je ijzersterk met blokkades die aanwezig zijn. Denk aan bijvoorbeeld trauma's, pijn en verdriet. Sammie, een mini ruintje, daagt je uit om uit je comfortzone te komen en door te zetten en is ook nog eens heel grappig.

Met z'n 2en zijn ze een ijzersterk team met elk hun eigen kwaliteiten en plaats in de kudde.

Met de paarden gaan we de oorzaak van jouw (vraag, gevoel) helder maken. We doen dit stap voor stap. Het doel is om inzicht te krijgen in belemmerende patronen, spanningen, blokkades, trauma's en eventuele invloeden vanuit de achtergrond, hier bedoel ik het familie systeem mee. Het eerste contact met de paarden geeft al veel informatie waar we mee gaan werken. Ook jouw manier van contact maken met het paard bevat belangrijke informatie. De uitkomst van een paar sessies met het paard is dat je ontspant. Je hoofd-, hart-, en buikbrein komen op dezelfde lijn. Je komt in balans. Door de geest tot rust te brengen ontstaat er ruimte om te luisteren en een diepere vertrouwensband te scheppen. In deze diepe ontspanning ontstaat de mogelijkheid om geestelijk trauma en/of fysieke pijn los te laten. De uitkomst is... door verlaging van denkactiviteit wordt de spiraal van stress en angst doorbroken en vervangen door rust en vertrouwen. Mensen die vanwege diverse redenen uit balans zijn en met behulp van paarden weer in balans komen is een geweldige ervaring voor beide partijen. Het is elke keer weer een wonder om te zien hoe effectief deze manier van coachen werkt.

Om te kijken of je een klik met mij hebt en of ik iets voor jou kan betekenen kan jij mij altijd vrijblijvend bellen op een tijdstip dat jou uitkomt, dat mag ook in de avonduren. Voor het slagen van een coaching is een wederzijdse klik heel prettig werken. Ook ouders samen met hun kinderen hebben er veel baat bij en zijn altijd welkom om eerst kennis te komen maken met mij en de paarden.

Heb je een vraag? Laat het me weten, ik ben bereikbaar op 06 4687294 of via info@bijheidyspaardencoaching.nl of laat een bericht achter via het formulier contact/kennismakingsgesprek op mijn website.

Ik hoor je graag, Liefs Bij Heidy's


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bij Heidy's Paardencoaching uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Zeedijk 7 in Oud-Vossemeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46872949.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bij Heidy's Paardencoaching zijn o.a. :

Nieuws van Bij Heidy's Paardencoaching in Oud-Vossemeer

Inzichten voor ouder & kind

Inzichten voor ouder & kind

Persoonlijke coaching met inzet van paarden voor ouder & kind

Acceptatie van een gebeurtenis

Acceptatie van een gebeurtenis

Een gebeurtenis accepteren samen met de paarden

Gratis intake gesprek of persoonlijke kennis making

Gratis intake gesprek of persoonlijke kennis making

Een telefonische intake gesprek of een 1e persoonijke ontmoeting is ten alle tijde gratis.