Autorijschool Martine in Roosendaal

Motor- en autorijschool.

Over Autorijschool Martine

Autorijschool Martine valt onder de rubriek rijschool in Roosendaal.

DIT JAAR BESTAAN WIJ 40 JAAR. IEDER DIE EEN 1 OF EEN 3 OF EEN 9 IN ZIJN/HAAR GEBOORTERDATUM HEEFT KRIJGT 10% KORTING OP DE LESPRIJS.

Martine motor- en autorijschool heeft jarenlange ervaring. Bij ons krijgt u of uw kind altijd een degelijke, gestructureerde rijopleiding.

Wij kunnen u een totaalprogramma aanbieden, van praktijk- en theorielessen. Een rijopleiding op maat!

Daarnaast is het slagingspercentage van onze rijschool erg hoog, namelijk 80%. Hier zijn wij zeker trots op en werken wij ook hard voor.

En omdat wij dit jaar 40 jaar bestaan, krijgt een ieder die start en het cijfer 1, 3 of 9 in zijn of haar geboortedatum heeft 10% korting op de lesprijs.

Wij rijden met de nieuwe Citro├źn C 3. Door het hoge veiligheidsniveau en het bedieningsgemak van deze auto gaan we veilig op weg. We zorgen dat een leerling zich op zijn gemak voelt of je nu losse lessen of een compleet lespakket volgt, professionele begeleiding in een comfortabele auto geeft een goede voorbereiding met een prima examenresultaat!

Uiteraard behoort het volgen van meerdere rijlessen per week ook tot de mogelijkheden.

Niet alleen praktijklessen maar ook theorie is belangrijk om tot een goed en veilig weggebruiker te worden opgeleid. Sinds kort maken wij gebruik van itheorie: een complete theoriecursus online. iTheorie is zo duidelijk en helder opgezet dat je wel moet slagen!! De opleiding bestaat uit een compleet lesboek, 35 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning. Je volgt dus een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdsdruk.

Voor prijzen en of meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze website. U klikt hier rechts gemakkelijk door.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autorijschool Martine uit de rubriek rijschool uit Roosendaal is gevestigd aan de Flintdijk 140 in Roosendaal. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0165-569361.

Diensten en producten voor rijschool

Trefwoorden die horen bij Autorijschool Martine zijn o.a. :