Anagaska Coaching in Wouwse Plantage

Anagaska Coaching: Groepscoaching en individuele coaching.

Over Anagaska Coaching

Anagaska Coaching valt onder de rubriek coaching uit Roosendaal.

De drijvende kracht achter Anagaska Coaching is José Jansen. José heeft in diverse vormen van het onderwijs gewerkt. Hierbij heeft vooral de begeleiding van de individuele leerling of cursist altijd het hart van José gehad. José heeft er toen voor gekozen om te gaan coachen, met behulp van paarden. José kan kleinere groepen en individuen coachen. José volgt regelmatig diverse cursussen en masterclasses om zichzelf bij te komen scholen.

Tijdens het coachen en begeleiden van mensen maakt José gebruik van haar ervaring, haar diversiteit aan opleidingen en haar hobby. De soorten coaching en begeleiding die José in haar praktijk Anagaska Coaching kan aanbieden ziet u hieronder terug. waarbij de paarden als coaches ingezet kunnen worden, èn gebruik kan worden gemaakt van creatieve werkvormen.. Meer informatie over deze soorten coaching ziet u op de website terug. Het gaat om de volgende soorten, waarbij ook altijd de paarden als coaches ingezet kunnen worden, èn José creatieve werkvormen inzet::

- relatietherapie EFT.

- Rouwverwerking.

- Individuele coaching.

- EAC coaching.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Anagaska Coaching? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anagaska Coaching uit de rubriek coaching uit Roosendaal is gevestigd aan de Julianaweg 10 in Wouwse Plantage. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27176720.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anagaska Coaching zijn o.a. :