Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Meer Klanten Met Je Blogs - community Business Blog School

Stel je vragen, deel je successen. Met maandelijkse groepscalls, themamaanden en challenges. Normale prijs: €27,50 per maand. Voor mensen die instappen via Roosendaal Onderneemt is er al een plekje in de community voor je vanaf €20.

In de online community kan je 24/7 je vragen stellen over online marketing. Het is een groep van gelijkgestemde ondernemers. Je kan deelnemen aan themamaanden waarin alle aspecten van zakelijk bloggen voorbijkomen. De laatste themamaand over SEO (zoekmachineoptimalisatie) was een groot succes.

Wil jij:

v de voordelen van bloggen voor je business optimaal benutten? v bloggen een serieuze kans of een nieuwe kans geven? v al je vragen over bloggen op één plek kunnen stellen? v op je eigen niveau instappen? v 1x per maand live sparren met mij? v feedback krijgen op je ideeën en je blogstrategie? v leren hoe je bloggen koppelt aan de rest van je marketing?

x niet alles in je eentje doen? x niet alles met behulp van Google moeten uitzoeken? x niet doorgaan met zaken die niet werken?

Kortom, wil jij in jouw tempo stappen zetten met je blog, kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Sluit je dan aan bij de eerste besloten Nederlandse community over bloggen. Speciáál voor ondernemers!

Kijk op http://www.businessblogschool.nl/webinaraanbieding/ voor alle details.

Profiteren van: Meer Klanten Met Je Blogs - community Business Blog School?

Bedrijf : Business Blog School
Contactpersoon : Mevr. J. van Loon
Telefoonnummer : 0165-539444
E-mail adres : info@businessblogschool.nl
Geldig tot : 31-12-2018

Reageren op deze aanbieding in Roosendaal